DEFA

DEFA har som mål å gjøre menneskers liv enklere og mer miljøvennlig ved å hjelpe dem med å bruke energi så effektivt som mulig.

DEFA logotyp
DEFA vägg

< Tillbake til Produkter og tjenester

Laddstationen DEFA Power har fått högsta betyg i flera tester och har bland annat utsetts till ”Årets laddbox 2023”.

DEFA er en ledende produsent av ladeløsninger for elbiler og har vært aktiv siden 1946. De tilbyr et bredt utvalg av ladebokser, ladekabler og tilbehør både for hjemmebruk og offentlige steder.

En grunn til å velge DEFA er deres ladeboks DEFA Power, som er utstyrt med den nyeste teknologien for å levere rask og effektiv lading for alle typer elbiler. Den har også et intuitivt brukergrensesnitt som gjør det enkelt for brukere å administrere og overvåke ladingen.

DEFA Power er også svært sikker og pålitelig, med innebygde beskyttelsesfunksjoner som beskytter både brukere og kjøretøy mot overoppheting og kortslutning. I tillegg er DEFAs ladebokser bygget for å tåle ekstreme værforhold, noe som gjør dem ideelle for bruk året rundt.

DEFA tilbyr også ulike tilbehør og tjenester, som fjernovervåking og tilpassede installasjoner, noe som gjør det mulig for brukere å tilpasse ladeløsningene etter spesifikke behov.

Oppsummert er DEFA et pålitelig og erfarent selskap som tilbyr høykvalitets ladeløsninger for elbiler. Med avansert teknologi, brukervennlighet og pålitelighet, er DEFA Power en utmerket ladeboks for alle som søker en høytytende og sikker ladeløsning for sine elbiler.

Bli forhandler i dag!
defa-power-produkt

DEFA Power

Det smarteste måten å styre strømmen på, slik at du kan lade til lavest kostnad med maksimal effekt. DEFA Power har en intuitiv skjerm og en seks meter lang integrert ladekabel som forenkler din daglige bruk og gir deg full kontroll over ladingen. DEFA Power optimaliserer den tilgjengelige strømmen, og med PowerSmart kan du unngå høybelastningstider slik at du slipper å lade når strømmen er dyrest.

Defa power logotyp

Fordeler

Laget for maksimal effekt

Ekte 22 kW-lading. DEFA Power er designet gjennom avanserte simuleringer og sikrer raskest mulig lading.

PowerSmart™ med Power App

Muligheten til å sette opp ladingen når prisene er lave, basert på daglige priser fra Nord Pool. Du kan også unngå ekstra gebyrer under høybelastningstider. Kan brukes med alle energiselskaper og alle biler.

Brukervennlig

Intuitiv høykvalitets skjerm med trinnvis ladeopplevelse.

Framtidssikret

Tilkobling: WiFi, 4/5G, LAN Konfigurasjon: Bluetooth Åpen standard: OCPP 2.0.1 og ISO15118

Enkel tilgang

Effektiv tilgangskontroll. - Tilgangsstyring via QR-kode - RFID/NFC og SMS

Integrert ladekabel

Robust seks meter lang integrert ladekabel laget for ekstreme forhold gir fleksibilitet for daglig bruk. Inkluderer en smart kjøretøykontaktlås for å beskytte kontakten mot ytre påvirkning.

Defa balancer

DEFA Balancer

Optimera användningen av all tillgänglig ström i din anläggning. DEFA Balancer övervakar strömförbrukningen och fördelar tillgänglig ström direkt till laddstationen.

Enkel installation – en lösning som passar alla.

Trådlös eller trådbunden installation.

Fulldynamisk lastbalansering

Hvis du velger å ha en DEFA Balancer til din DEFA Power, måles strømforbruket i hjemmet ditt kontinuerlig, og tilgjengelig kapasitet tildeles ladingen av bilen. Dette kalles fulldynamisk lastbalansering.

OCPP 2.0.1

DEFA Power er åpen for fremtidens muligheter. Protokollen OCPP 2.0.1 erstatter OCPP 1.6 og innebærer blant annet en sømløs integrasjon mellom ladestasjonen og backend-systemet, som er helt uavhengige av hverandre. Dette muliggjør også smart styring og prisoptimalisering, avansert overvåking og diagnostikk, samt et helt nytt nivå av informasjonssikkerhet.

Produktark og installasjonsvideoer finner du på supportsiden.

Ønsker du å bli forhandler av DEFA Power?

Bli forhandler i dag!