Ladeboks i boligaksjeselskap og sameie

Easse

Fordeler med elbillader i deres boligaksjeselskap eller sameie

laddstolpe bostadsrättsförening

Enkel skalering som lar dere starte smått

Det er enkelt å legge til flere ladeplasser etter hvert som behovet øker. Derfor kan man enkelt og kostnadseffektivt forberede et parkeringsanlegg for fremtidige ladeplasser. Skaler opp når dere har behov og spar penger ved å være forutseende.

Översikt laddplatser

Total oversikt over deres ladeplasser

Gjennom den brukervennlige portalen får dere full oversikt over ladingen i ett eller flere lade-systemer. Portalen brukes også til å administrere deres egen ladeprofil, lage rapporter eller få hjelp med deres ladesystem. Systemet er laget for at dere skal kunne styre produktene, ikke at produktene skal styre dere og deres vaner.

Flexibla lösningar

Fleksible løsninger uansett behov

Enten dere trenger en lader i dag eller planlegger ladeplasser for hele parkeringsanlegget, tilbyr vi i dag fleksible tilpassede løsninger som passer akkurat deres behov. Dere velger den løsningen som passer dere best.

Skårebo Monta Services

Det enkle valget for deres parkeringsanlegg

Det enkle valget for deres parkeringsanlegg

Den mest lønnsomme, pålitelige og skalerbare administrasjonsløsningen for lading av elektriske kjøretøy.

Bestem hvem som får bruke deres ladestasjoner, når og til hvilken kostnad. Med Skårebo Monta Services kan dere enkelt tilpasse deres ladestasjoner etter behov.

Muligheten til å lade en elbil i sitt boligaksjeselskap er viktig for stadig flere boligeiere. Antallet elbiler øker raskt, og det er snart regelen heller enn unntaket at det er etterspørsel etter praktiske ladeplasser for beboerne. I de fleste tilfeller er det bedre at borettslaget tar et samlet grep om dette enn at beboerne selv installerer ladestasjoner etter å ha kontaktet styret.

Vi kan hjelpe både store og små boligaksjeselskaper med ladestasjoner og ladepunkter, samt med installasjon av det systemet dere velger.

Med våre ladestasjoner får dere full kontroll over forbruket

Vi er forhandlere av flere ledende merker, som har markedets mest avanserte og fleksible systemer for lading av elektriske kjøretøy. Muligheten for kontroll og overvåkning forenkler fakturering av strømmen som forbrukes. Ellers kan det være vanskelig å vite hvordan man skal ta betalt for den strømmen leietakere bruker til å lade sine elbiler.

Med smarte ladestasjoner for boligaksjeselskaper er det mulig å lade på de tidspunktene på døgnet når strømmen er billigst. Det kan bety betydelige besparelser på sikt for de som bor i eiendommen og bruker ladestasjonen.

Lastutjevning sparer hovedsikringen

Dere kan også bruke en funksjon for dynamisk lastutjevning som sørger for at hovedsikringen aldri belastes mer enn nødvendig. Hvis flere elbiler skal lades samtidig, kan det ellers være et problem. Lastutjevningen kan styres trådløst. Hvis det ikke er tilstrekkelig kapasitet i systemet på et gitt tidspunkt, lades bilene i rekkefølge.

Ladepunkter for boligaksjeselskapet kan være et alternativ

Ladestasjoner for veggmontering er ofte det beste valget. Har dere en større parkeringsplass, kan imidlertid ladepunkter være et bedre alternativ for borettslaget. Ladepunkter kan plasseres fritt og er utstyrt med en integrert kabelholder. Kabelen til ladepunktene må graves ned, og det gjør at de koster litt mer enn veggmonterte ladestasjoner.

Vi har ladepunkter der opptil fire ladekabler kan kobles til. Vi kan også installere flere ladepunkter hvis dere har behov for det allerede i dag. Med flere ladepunkter får dere et system som er fremtidsrettet og som ikke vil trenge utvidelse senere. Vi kan hjelpe dere med å finne en passende løsning uansett hvor mange ladeplasser dere trenger.

Eiendommens hovedsikring setter en begrensning for hvor stor effekt som kan brukes til å lade elbiler. Hvis behovet er til stede, kan våre elektrikere utvide hovedtavlen slik at dere får den kapasiteten som kreves for deres ladestasjoner.

Høy kvalitet for lang holdbarhet

Uansett om dere velger ladepunkter for boligaksjeselskapet eller veggmonterte ladestasjoner, kan dere være trygge på at produktene vi tilbyr har solid kvalitet. Ladestasjonene og ladepunktene har en finish av ripebestandig pulverlakk. Boksene finnes i flere farger og har et plassbesparende og moderne design som er meget verdsatt.

Rask montering

En ladestasjon kan ofte monteres på et par timer, og installasjonen kan inkluderes i prisen når dere bestiller en ladestasjon til deres BRL gjennom oss på Skårebo. Vår prissetting er gjennomsiktig, og dere ser umiddelbart hva det vil koste basert på de valgene dere tar. På denne måten trenger dere ikke å ansette en elektriker med riktig autorisasjon selv. Når ladestasjonen for BRL-en er satt i drift, er vi nøye med å demonstrere den og appen med hvilken dere kontrollerer og styrer ladestasjonen.

Kontakt oss for mer informasjon om ladestasjoner

Velkommen til å ta kontakt hvis du representerer styret i et borettslag (BRL) og ønsker mer informasjon om tilgjengelige alternativer. Vi kan komme tilbake med et tilbud på ladestasjoner og ladepåler for installasjon i tilknytning til deres borettslag.

Bestil en offert!