Personvernpolicy

Innhenting av informasjon

Vi samler inn informasjon fra deg når du kontakter oss via et kontaktskjema på vår nettside. Den innsamlede informasjonen inkluderer navnet ditt, e-postadressen din, telefonnummeret ditt (hvis du fyller det ut i kontaktskjemaet). Når du besøker nettsiden vår, mottar og lagrer vi også automatisk informasjon fra datamaskinen din og nettleseren din, inkludert IP-adressen din, opplysninger om programvare og maskinvare, samt den forespurte siden.

Bruk av informasjon og formål

Informasjonen vi samler inn fra deg kan brukes til å kontakte deg via e-post eller telefonnummer (hvis du fyller det ut i kontaktskjemaet), for å forbedre nettsiden vår, forbedre kundeservicen vår og møte dine behov for hjelp. Vi er de eneste som eier informasjonen som samles inn på denne nettsiden. Din personlig identifiserbare informasjon vil ikke bli solgt, utvekslet, overført eller delt med andre selskaper i noen hensikt uten ditt samtykke, unntatt når det kreves for å oppfylle en forespørsel og/eller overføring, for eksempel for å sende en bestilling.

Utlevering til tredjepart

Vi selger, handler eller på annen måte overfører ikke personlig identifiserbar informasjon til eksterne parter. Dette inkluderer ikke betrodde tredjeparter som hjelper oss med å drive virksomheten vår, under forutsetning av at disse partene godtar å holde informasjonen konfidensiell.

Informasjonssikkerhet

Vi implementerer ulike sikkerhetstiltak for å beskytte dine personlige opplysninger. Vi bruker avanserte krypteringsmetoder for å beskytte sensitive data som overføres over internett. Kun ansatte som trenger å utføre spesifikke oppgaver (for eksempel fakturering eller kundeservice) får tilgang til personlig identifiserbar informasjon. Datamaskinene/serverne som brukes til lagring av personlig identifiserbar informasjon, oppbevares i et sikkert miljø.

Informasjonskapsler (Cookies)

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre tilgangen til nettsiden vår og identifisere tilbakevendende besøkende. Våre informasjonskapsler forbedrer også brukeropplevelsen ved å spore og tilpasse brukerens interesser. Vår bruk av informasjonskapsler er på ingen måte knyttet til personlig identifiserbar informasjon på nettsiden vår.

Sletting av personopplysninger

Vi bruker e-postadressen du gir oss for å sende informasjon og oppdateringer angående bestillingen din, sporadiske nyhetsbrev, relatert produktinformasjon, osv. Du kan når som helst kontakte oss på post@skarebo.no for å få informasjon om hvilke personopplysninger vi har lagret om deg, eller hvis du ønsker at vi sletter dine personopplysninger.

Samtykke

Ved å bruke vår nettside og kontaktskjema godtar du vår personvernpolicy.