Hjemmelader

Tenker du på å kjøpe en smart elbil, eller har du kanskje allerede kjøpt en? Da trenger du en like smart og sikker hjemmelader til din nye elbil.

hjemmelader

Fordeler med hjemmelading

Smart lading med app

Smart lading med app

Våre ladestasjoner støtter flere ulike apper og funksjoner, slik at du kan kontrollere statusen til elbiladeren din, styre ladefrekvensen eller planlegge og tilpasse ladingen din basert på behovene dine, uansett hvor du befinner deg. Med lastbalansering kan du maksimere ladefrekvensen basert på tilgjengelig strøm i bygningen og aktivere smart strømstyring via ulike tjenesteleverandører for å lade elbilen din når strømmen er billigst.

Like smart på innsiden som enkel på utsiden

Like smart på innsiden som enkel på utsiden

Alltid tilkoblet med WiFi eller 4G, er ladestasjonen fullpakket med den nyeste teknologien slik at du har tilgang til de nyeste funksjonene og oppdateringene. En hjemmelader er ikke bare smart, den er enkel å bruke, og du kan plassere den hvor som helst. Med sitt design og kompakthet smelter den godt inn i bygningen, og du kan velge fargen på ladestasjonen som passer deg.

En hjemmelader tilpasset nordisk vær

En hjemmelader tilpasset nordisk vær

En hjemmelader fra Skårebo er produsert og tilpasset de nordiske værforholdene. Den takler utmerket de mest utfordrende værforholdene og trenger ikke ekstra beskyttelse mot sol, regn, vind eller snø. Med 11 sikkerhetssensorer, IP54-klassifisering og en intelligent temperaturmåler sørger hjemmeladeren din alltid for å holde deg, bilen din og hjemmet ditt sikkert.

Tekniske spesifikasjoner

Optimalisert ladefrekvens

Du kan ha opptil 3 ladestasjoner på samme gruppe. Alle tilkoblede biler kan lades samtidig, og den tilgjengelige kraften fordeles automatisk og dynamisk mellom enhetene. Den totale belastningen overstiger dermed aldri den innstilte grensen for sikringen.

Full av kraft

Ladestasjonen støtter lading for både 1- og 3-faser med en ladefrekvens på 22 kW. Den tilpasser seg fullstendig til bilens behov og har en type 2 standard ladepunkt. Med en ladestasjon fra Skårebo får du muligheten til å begynne med 1 lader og enkelt utvide med 1 eller 2 ladere ved behov.

Hurtiglading

Med en ladestasjon kan du lade opptil 10X raskere enn fra et vanlig uttak. Den lader så raskt som mulig basert på tilgjengelig kapasitet og gir deg alltid høyeste ladefrekvens på en sikker måte.

Internett-tilgang

Alle ladestasjonene fra Skårebo er tilkoblet internett med integrert 4G. Hvis du kjøper en ladestasjon nå, får du et gratis 4G-abonnement. Dette betyr at du ikke trenger å bekymre deg for å ikke ha WiFi-dekning i garasjen din.

Alltid oppdatert

Ladestasjonen oppdateres kontinuerlig med nye funksjoner. Den oppdager problemer og utfører proaktivt vedlikehold. På den måten kan du alltid føle deg trygg med kjøpet ditt, da du har kjøpt et sikkert og fremtidsrettet produkt.

Mindre

Ladestasjonene fra Skårebo er mindre og lettere enn de fleste andre laderne på markedet, med lignende funksjonalitet. Den veier bare 1,5 kg! Dette betyr at hvis du kjøper en ladestasjon fra Skårebo, bidrar du til å spare miljøet med minst 4 kg kobber og plast.

Hvis du har en el- eller hybridbil, kan vi hjelpe deg med å installere en hjemmelader. Få en enkel og rimelig installasjon av alt du trenger for en ladeplass som passer dine behov. Med en dedikert hjemmelader kan du få mer ut av kjøretøyet ditt. Hos oss på Skårebo finner du alt fra førsteklasses hjemmeladere til alle tilbehør du kan trenge.

Hvorfor bør man ha en hjemmelader?

Hvis du ønsker å kunne lade elbilen din hjemme, har du egentlig bare to alternativer: lading via en vanlig stikkontakt eller bruk av en ladepel eller hjemmelader. Å bruke en vanlig stikkontakt er ingen god idé på lang sikt. Det er både mer praktisk og effektivt å velge en hjemmelader. Du sparer også penger ved å lade effektivt med en hjemmelader i stedet for gjennom en stikkontakt. En vanlig stikkontakt er rett og slett ikke dimensjonert for belastningen den får på systemet når en elbil lades. Dette fører til følgende problemer:

  • Ladingen tar lengre tid.
  • Du kan ikke styre eller kontrollere ladingen med en app.
  • Høy belastning over lang tid øker risikoen for kortslutning.
  • Lading i stikkontakt øker risikoen for brann i det elektriske anlegget.

Hva kreves for å kunne kjøpe en hjemmelader?

For å kunne ha en hjemmelader for elbil og lade kjøretøyet ditt når som helst på døgnet, er det viktig at hovedsikringen din er tilstrekkelig stor. Hvis den ikke er det, kan vi oppgradere elektrisitetssystemet ditt som en del av installasjonen av en hjemmelader. Det er også viktig å velge riktig ladekabel basert på kjøretøyet ditt. En hjemmelader bør alltid installeres av en kvalifisert elektriker. Ved å la oss stå for installasjonen, slipper du å ta kontakt med et elektrikerfirma.

Sats på en hjemmelader som er best i test

Det kan være vanskelig å bedømme hvilke hjemmeladere som holder det de lover og som er virkelig gode, selv sammenlignet med andre alternativer på markedet. Heldigvis utføres det uavhengige tester som hjelper deg med å finne ut hvilken som er den beste hjemmeladeren for ditt hjem.

Søk gjerne på "hjemmelader best i test", så vil du se at løsningene vi tilbyr er blant de absolutt beste på markedet akkurat nå. Hjemmeladeren gir deg sikker og effektiv lading og er også veldig plassbesparende og stilfull ifølge mange. Hvis du vil ha det ryddig i garasjen, kan du ofte velge fargen på hjemmeladeren som passer deg.

Det er enkelt å begynne å bruke hjemmelader

Å ha en hjemmelader for elbil er ukomplisert. Du trenger heller ikke å være kjent med hvordan de fungerer for å kunne velge en passende modell. Vi tilbyr blant annet hjemmeladere fra flere ledende merker som er praktiske og brukervennlige til tross for avanserte funksjoner. Du styrer hjemmeladeren din ved hjelp av en app på telefonen. På den måten har du alltid oversikt over batteriets status, og du kan sørge for å lade bilen når strømprisene er lave.

I tillegg til at vi har hjemmeladere og alt annet du trenger til en ladestasjon, tilbyr vi installasjon utført av en kvalifisert elektriker. Prissettingen vår er tydelig, og du kan selv velge mellom fast pris og å betale per time. Du har alltid en god garanti på både materiale og arbeidet hvis du velger å installere en hjemmelader gjennom oss på Skårebo.

Trenger du en hjemmelader for mer enn ett kjøretøy?

Hvis du trenger en hjemmelader for to biler hjemme, er det ingen problem.

Skal man velge en ladesøyle eller en hjemmelader?

En ladesøyle er en spesiell type feste som brukes for hjemmeladere du ikke ønsker å montere på veggen. Når det gjelder ladesøyler, må du grave ned kabelen i bakken, mens en hjemmelader festet med en veggbrakett gir en veldig enkel og smidig installasjon. Hvis en bil står i en garasje eller et carport, er det mest ideelt med en hjemmelader på veggen.

Hvordan går man frem for å installere en hjemmelader for elbil?

Ta kontakt med oss hvis du vil bestille tid for installasjon av hjemmelader eller bare få tips om passende utstyr basert på dine behov og forhold. Så snart vi har fått alt materialet du ønsker å bruke til ladestasjonen din, bestiller vi en tid og kommer hjem til deg for å gjennomføre arbeidet. Å installere en hjemmelader tar ikke mange timene. Når det er gjort, og vi har satt anlegget i drift, sørger vi for at du får all informasjonen du trenger, for eksempel hvordan du bruker appen som følger med når du kjøper en hjemmelader fra oss.