Elbilslading for kommersielle eiendommer

Å sette opp en ladeløsning for en kommersiell eiendom har aldri vært enklere.

Easee

Fordeler med å velge ladeboks fra Skårebo for kommersielle eiendommer

Skalbarhet

Å bytte ut med flere ladere er både enkelt og kostnadseffektivt.

Det er enkelt å legge til flere ladeplasser etter hvert som behovet øker. Derfor kan man enkelt og kostnadseffektivt forberede et parkeringsanlegg for fremtidige ladeplasser. Skaler opp når dere har behov og spar penger ved å være forutseende.

Översikt

Total oversikt over deres ladeplasser

Gjennom den brukervennlige portalen får dere full oversikt over ladingen i ett eller flere lade-systemer. Portalen brukes også til å administrere deres egen ladeprofil, lage rapporter eller få hjelp med deres ladesystem. Systemet er laget for at dere skal kunne styre produktene, ikke at produktene skal styre dere og deres vaner. Med en tilleggstjeneste for betaling tilbys også et komplett tjenestetilbud for enkel betaling for lading ved deres eiendommer. Dette er praktisk hvis du har en kommersiell eiendom med mange ladere eller har flere eiendommer å holde styr på.

Planera

Ved nybygging, ikke glem å tenke på lade mulighetene!

Ved å tenke på elbilslading tidlig i byggeprosessen kan Skårebo tilby en ladeinfrastruktur som gir tilstrekkelig kapasitet for alle behov, også fremtidige behov. Å skape en smart, sikker og fleksibel infrastruktur med automatisk last- og fase balansering lønner seg og sparer mye tid og energi for fremtiden.

Skårebo Monta Services

Det enkle valget for deres parkeringsanlegg

Den mest lønnsomme, pålitelige og skalerbare administrasjonsløsningen for lading av elektriske kjøretøy.

Bestem hvem som får bruke deres ladestasjoner, når og til hvilken kostnad. Med Skårebo Monta Services kan dere enkelt tilpasse deres ladestasjoner etter behov.

Nå kan dere gi besøkende og ansatte gode muligheter til å lade elektriske kjøretøy. Vi er vant til å imøtekomme behovene for ladestasjoner på bedrifter av forskjellige størrelser og kan hjelpe dere med å finne den perfekte løsningen. Her får du mer informasjon om hva som er bra å vite, og viktig å tenke på før montering av ladestasjoner i tilknytning til en bedrift.

Dette kreves for ladeboks på bedrifter:

Montering av ladestolper eller ladebokser i tilknytning til bedriftens lokaler er en smidig prosess. Det er imidlertid noen få trinn du må gjennom før den er klar.

  • Få tillatelse fra grunneieren hvis ikke bedriften eier eiendommen.
  • Sjekk at det er nettforbindelse og tilstrekkelig effekt.
  • Er byggetillatelse nødvendig for installasjonen? Ofte er det ikke nødvendig, med mindre det skal bygges et værbeskyttelse for ladeboksene.

Hvis det er flere ladeplasser, og hvis dere vil at flere elbiler skal kunne lade samtidig, er det viktig at hovedsikringen tåler belastningen. Spesielt i de periodene av døgnet når strømforbruket er på sitt høyeste. Ta gjerne kontakt med oss på Skårebo hvis dere har spørsmål om dette. Vi kan utvide elektrisk system om nødvendig for å få en installasjon dere er fornøyde med.

Ladeplasser for deres ansatte

Å kunne lade elbil på arbeidsplassen kan være en stor fordel og en ekstra grunn til å trives på jobben. Enten dere vurderer å installere en enkelt ladeboks på bedriften eller har behov for flere ladestasjoner, kan vi hjelpe dere med en skreddersydd løsning for deres behov, både i dag og i fremtiden. Det er alltid bra å tenke på fremtidige behov for å holde kostnadene nede.

Tilby god service for deres besøkende

En grunn til at det er en god idé å skaffe ladeboks på bedriften er at det er svært verdsatt blant deres besøkende som kommer til dere i elbil. Og det blir garantert flere og flere hvert år! Å investere i ladeplasser er også en god måte å vise at en bedrift tar ansvar for miljøet. I noen bransjer og for bedrifter med miljøprofil er det positivt å kunne tilby ladeboks.

Vi tilbyr markedets mest moderne system

Det er flere alternativer hvis dere skal skaffe ladeboks for elbil til bedrifter. Vi tilbyr ladebokser fra flere ledende merker. De har gang på gang havnet på toppen når det er gjort uavhengige tester og sammenligninger av ladebokser for elbiler. Her er de viktigste fordelene med ladebokser fra Skårebo:

  • Sikker og effektiv lading som sparer penger
  • Fleksibel løsning for en til flere ladeplasser
  • Styr og overvåk ladebokser for bedrifter med en praktisk app
  • Uautorisert lading kan forhindres
  • Ladeboksene har smart og stilig design som tar liten plass

Våre ladebokser fungerer sammen med lastbalansering, et tillegg som betyr at dere aldri risikerer at det går en sikring, uansett hvor mange kjøretøy som lades. Den tilgjengelige kraften fordeles jevnt over de kjøretøyene som lades med lastbalansering.

Velg mellom ladestolpe og veggfester

En ladeboks for bedrifter kan monteres på en vegg med spesialfester. Hvis dere ønsker å plassere ladestasjonene mer fritt ute på en parkeringsplass, er ladestolper et utmerket alternativ. Det finnes ladestolper for opptil fire ladestasjoner. Stolpene har integrert kabelholder og er pulverlakkert for lengst mulig holdbarhet og et stilfullt utseende. Høy kvalitet er viktig for at materialet skal tåle påkjenningene som vårt nordiske klima kan medføre.

Kontakt oss for mer informasjon om ladestasjoner for bedrifter

Ta gjerne kontakt hvis du representerer en bedrift og ønsker informasjon om hvilke alternativer du har når det gjelder muligheten for å lade elbiler på bedriftens område. Vi kan gi deg et tilbud på ladestasjoner og ladestolper som dekker både materiale og installasjon.

Hva du bør tenke på ved elbil-lading i kommersielle eiendommer:

For eiendomseiere:

For eiendomseiere:

Hvem, hva eller hvilke skal tilbys lading? Er det bedriften som trenger elbillading for sin egen bilflåte, eller er det ansatte eller besøkende som skal tilbys lading nær eiendommen? Uansett hva behovet er, bør du velge en løsning som er skalerbar og fremtidsrettet. Det er vanskelig å ta hensyn til eller forutse fremtidige behov. Derfor tilbyr Skårebo elbilladere som er like smarte som de er enkle. De gir deg muligheten til å begynne smått og utvide antall ladeplasser etter behov, uten store kostnader. En ladestasjon fra Skårebo passer i dag for alle ladbare biler og elnett. Det kan ikke bli enklere enn det.

For offentlige eiere:

For offentlige eiere:

Antallet elbiler øker stadig i Norge, og behovet for lading nær eiendommer øker daglig. Derfor bør du velge en ladeløsning som er skalerbar og enkelt kan utvides når behovene øker, uten store ekstrakostnader for hver nye ladeplass. Med ladestasjoner fra Skårebo tilbys en langsiktig, skalerbar og kostnadseffektiv løsning som passer for alle biler og forutsetninger.

For byggefirmaer:

For byggefirmaer:

Å bygge nytt handler ofte om å bygge for fremtiden. Det er derfor viktig å tenke på elbil-lading tidlig i prosessen for å kunne tilby en gjennomtenkt infrastruktur som gir tilstrekkelig kapasitet for alle fremtidige forutsetninger, også de uforutsette. Med separate kretser for elbillading unngår du unødvendig graving i fremtiden og reduserer ekstrakostnader for de som skal overta eiendommen.