Om oss

Om Skårebo

Vi er Skårebo

- din totalleverandør innen elbillading.

Hos Skårebo er vi spesialister på elbillading og distributør for flere ledende merker av ladestasjoner for elbiler og tilbehør – en totalleverandør innen elbillading. I nært samarbeid med produsenter selger vi prisgunstige og kvalitet ladestasjoner over hele Skandinavia. Vi produserer og selger også tilbehørsprodukter internt.

Som spesialgrossist innen elbillading kan du, som installatør, være trygg på at vi alltid tilbyr den beste løsningen for deg og dine kunder. Vårt personale har høy kompetanse innen elektronikk, og vi tilbyr førsteklasses støtte til deg som installatør og forhandler. Du kan alltid være trygg på at vi er med deg hele veien.

laddning-bil

Vi verdsetter kvalitetsprodukter til kostnadseffektive priser, som i dag leveres til hele Norden. Sammen med deg som partner og forhandler bygger vi et sterkt nettverk av kunnskap og trygghet for hver sluttbruker. Sammen bidrar vi til en grønnere samfunnsomstilling.

Se vores produkter og tjenester!

Hvorfor velge Skårebo?

  • Fri rådgivning og støtte
  • Markedsledende ladestasjoner
  • Ekspertise og kunnskap
  • Rask levering
  • Som forhandler har du tilgang til en kundespesifikk portal for enkel ordrehåndtering og historikk, samt manualer og nyheter.

Skårebo ble grunnlagt i 2020 da eierne så et behov når elektrifiseringen i Sverige tok fart, spesielt for elbilbransjen hvor behovet for utstyr og installasjon av ladestasjoner økte enormt. Etterspørselen etter effektive og sikre ladestasjoner har bare økt siden da. Skårebo er samarbeidspartner med flere ledende merker og produsenter av elbil-lading, som Zaptec, Easee, Defa, med flere.

Bli forhandler i dag!
bild nils fredin

Vi er utrolig stolte over den tilliten vi får fra våre samarbeidspartnere for å levere førsteklasses ladestasjoner og elbilutstyr til den nordiske markedet for å bidra til en grønnere samfunnsomstilling.

– Nils Fredin, VD Skårebo Energi AB