Easee

Easee er et innovativt selskap som fokuserer på å skape en enklere hverdag for mennesker ved å tilby smarte og brukervennlige løsninger for lading av elbiler.

Easee logotyp
Easee vägg

< Tillbake til Produkter og tjenester

Easee er en norsk produsent av ladebokser for elbiler, og de tilbyr enkel og smart lading for både hjemmebruk og offentlige steder. Produktene deres er designet med brukervennlighet, effektivitet og sikkerhet i tankene.

En grunn til å velge Easee er deres innovative ladebokser, som er utstyrt med avansert teknologi for å sikre rask og problemfri lading av alle typer elbiler. Ladeboksene deres er også svært brukervennlige, med en intuitiv app som gjør det enkelt for brukerne å administrere ladingen og overvåke ladeboksens status.

Easees ladebokser passer både for hjemmebruk og offentlige steder som borettslag og bedrifter. De tilbyr også et utvalg av tilbehør og tjenester, som kabelholdere, fjernovervåking og lastbalansering.

Til slutt er Easee også et miljøvennlig alternativ, da ladeboksene deres er laget av resirkulerte materialer og er energieffektive. Med høy ytelse, brukervennlighet og bærekraft er Easee et utmerket valg for alle som leter etter en pålitelig og avansert ladeboks for elbiler.

Bli forhandler i dag!
Easee charge lite

Easee Charge Lite

Easee Charge Lite er markedets mest intelligente ladeboks. En liten, men likevel kraftig elbil-lader som passer for alle hjem og alle elbiler. Den er utviklet og produsert av Easee i Norge for elbil-lading i nordiske klimaforhold. Ladeboksen kan lade opptil 7,4 kW (32A) på en enfasisk krets og opptil 11 kW (16A) på en trefasisk krets.

Laderen er utstyrt med avanserte temperatursensorer, selvtestende jordfeilbryter og gir deg varsler om kritiske feil, noe som betyr at du er garantert sikkerhet og de nyeste funksjonene.

Lokal Bluetooth-kontroll sikrer pålitelig tilkobling, og avanserte smarte sikkerhetsfunksjoner gjør det trygt å lade når som helst. Alle Easees produkter har dokumentert sikkerhet og er grundig testet og godkjent av akkrediterte tredjeparter.

Det er 5 års garanti på Easee ladeboks, og med kontinuerlig tilkobling og regelmessige oppdateringer via skyen, er dette en fremtidsrettet ladeboks.

Fordeler

Smart sikkerhet

Sikkerhet er kjernen i alt Easee gjør. Laderen er utstyrt med avanserte temperatursensorer, selvtestende jordfeilbryter og gir deg varsler om kritiske feil, noe som betyr at du garanteres sikkerhet og de nyeste funksjonene.

1-fase og 3-fase lading

Charge kan lade opptil 7,4 kW (32A) på en enfasisk krets og opptil 11 kW (16A) på en trefasisk krets. Med Charge Core får du en 22 kW lader som leverer høyest mulig ladefart.

Alt-i-ett lader

Laderne støtter alle elbiler, faser og strømnett. Dette betyr at du ikke trenger å bekymre deg for kompatibilitet når du skaffer deg en ny elbil eller oppgraderer hjemmesystemet.

Installasjon

Forutsigbar og kostnadseffektiv installasjon. Konfigurer og sett opp på bare noen minutter med hjelp fra en autorisert elektriker. Last- og fase balanser opptil tre Easee-ladere i en bolig.

Alltid oppdatert

Laderne oppdateres kontinuerlig med de nyeste funksjonene gjennom programvareoppdateringer. På denne måten vet du at du har kjøpt et pålitelig og fremtidsrettet produkt.

Konfigurasjon

Rask installasjon og konfigurasjon gjøres via Easee Installer App ved å programmere bakplaten med NFC-teknologi.

Pålitelig lokal kontroll

Med den nye Bluetooth-funksjonaliteten kan du styre og overvåke laderen lokalt, uten å være avhengig av skytjenester eller internettforbindelse. Skytjenester vil være tilgjengelige via abonnement.

Funksjonell design

Med prisbelønnet skandinavisk design er laderne enkle å bruke og har mange praktiske funksjoner:

 • Utbyttbar ladeenhet gjør det enkelt å oppgradere eller erstatte ved behov.
 • Laderen har en 45 graders vinklet type 2-uttak, noe som gjør den selvavløpende og sikrer at kabelen ikke stikker ut mye fra veggen.
 • Termisk kjøling forbedrer effektuttaket og unngår støyende vifter.
Easee app

Easee App

Med Easee appen får du lokal kontroll over laderen ved å koble til via Bluetooth og få tilgang til mange nyttige funksjoner. Noen brukere trenger bare grunnleggende funksjonalitet, mens andre ønsker så mye som mulig. Privatkunder som kjøper laderne deres vil kunne aktivere Easee Plus i appen og dermed få tilgang til mer avansert funksjonalitet.

Easee Installer App

Easee forstår at installatørens tid er verdifull, derfor har de lagt stor vekt på å gjøre deres arbeid enklere. Konfigurering av en Easee lader kan gjøres fra Easee Installer App. Appen er tilgjengelig for både Android og iOS og kan lastes ned fra App Store.

 • Rask og alt-i-ett installasjonsprogram.
 • Oversikt over installasjoner.
 • Diagnostikkverktøy og feilsøking på farten.
 • Opprett eller oppdater eksisterende ladeplasser.
 • Opprett nye kretser.
 • Legg til bakplater i en krets.
 • Les av en bakplate.
 • Tilbakestill en bakplate til fabrikkinnstilling
 • Støtte via et dedikert telefonnummer for installatører.
Easee charge core

Easee Charge Core

Easee Charge Core er en ladning løsning for offentlig lading av elbiler. Den er utformet for å være enkel og brukervennlig for borettslag og bedrifter som ønsker å tilby lading til sine kunder og ansatte. Med dynamisk last- og fase balansering utnyttes tilgjengelig strøm i ladesystemet optimalt. Kraften fordeles rettferdig og sømløst mellom alle parkerte biler, slik at alle kan lade samtidig uten å overbelaste anlegget. Med Easee Charge Core kan du enkelt betale for lading ved hjelp av en mobilapp og overvåke ladingen i sanntid. Ladestasjonen er utstyrt med den nyeste teknologien og kan lade med en effekt på opptil 22 kW, noe som gir rask og pålitelig lading. Easee Charge Core er også enkel å installere og tilpasse etter bedriftens behov, og den kan utstyres med ulike betalingssystemer og funksjoner for å gjøre lading enklere og smidigere for alle.

Fordeler

Smart sikkerhet

Sikkehet er kjernen i alt vi gjør. Utstyrt med avanserte temperatursensorer, selvtestende RCD og kritiske oppdateringer; sikkerhet og den nyeste funksjonaliteten er sikret.

Kraftig

Charge Core kan lade med opp til 22 kW på trefasekurser. Fordeling på tre faser er mer skånsomt mot strømnettet, og muliggjør raskere lading ved behov.

Alltid oppdatert

Laderne oppdateres kontinuerlig med den nyeste funksjonaliteten ved hjelp av våre over-the-air programvareoppdateringer. På denne måten vet du at du har kjøpt et trygt og fremtidssikret produkt.

Pålitelig lokal kontroll

Med Bluetooth-funksjonalitet kan du kontrollere og overvåke laderne lokalt, uten å være avhengig av skytjenester eller internettilkobling.

Kostnadseffektiv og skalerbar

Forutsigbar og rimelig installasjon av flere ladestasjoner på på arbeidsplasser, parkeringsplasser og i leilighetskomplekser. Spar tid og penger med den innovative daisy chaining-installasjonen og det patenterte Easee Ready-systemet.

Innstillinger

Rask konfigurasjon utføres via Easee Installer-appen ved å programmere bakplaten via NFC. Hele konfigurasjonen overføres automatisk til Chargeberryen når den monteres på bakplaten, noe som gjør oppgradering, fjerning og utskifting til en uanstrengt og rask prosess.

Intelligent energistyring

Laderne kommuniserer lokalt via radiosignaler eller WiFi for å last- og fasebalansere all tilgjengelig energi mest mulig effektivt. Et køsystem holder styr på laderekkefølgen og fordeler strømmen rettferdig mellom tilkoblede kjøretøy. Easee Control gir deg full oversikt, sammen med verktøy for å administrere ladeanlegget.

Funksjonelt design

Med prisvinnende skandinavisk design
er laderne enkle å bruke og har mange praktiske funksjoner:
— Utskiftbar ladeenhet (Chargeberry), som er enkel å oppgradere eller bytte ut om nødvendig.
— Type 2-kontakten er vinklet 45 grader, som gjør den selvdrenerende, og sørger for at ladekabelen stikker mindre ut fra veggen.

— Termisk kjøling forbedrer effekten uten støyende vifter.

Produktark og installasjonsvideoer finner du på supportsiden.

Ønsker du å bli forhandler av Easee?

Bli forhandler i dag!