Lad elbilen

Smart og effektiv lading

Easee

Våre ladeløsninger for elbil

Våre ladeløsninger for elbiler

Våre ladeløsninger for elbiler

Som elbileier trenger du en ladeløsning som er smart, sikker og funksjonell. Med en ladeboks fra Skårebo, som passer for alle ladeføre biler og alle strømnett, får du alltid maksimal nytte av din elbil.

Borettslag og sameier

Borettslag og sameier

Elbillading i en fellesanlegg kan virke komplisert. Derfor gjør Skårebos skalerbare løsninger det enkelt og kostnadseffektivt å investere i en moderne ladeinfrastruktur, som dessuten er forberedt og lar dere vokse for fremtidige behov.

Kommersielle eiendommer

Kommersielle eiendommer

Vurderer du å tilby lading for dine leietakere, kunder eller ansatte? Skårebo tilbyr en skalerbar, fleksibel og fremtidsrettet ladeløsning uavhengig av forutsetningene i din eiendom.

Med en ladestasjon eller ladesøyle er det veldig praktisk å lade elbilen. Hos Skårebo tilbyr vi skreddersydde løsninger for elbillading basert på dine behov. Vi hjelper både bedrifter og privatpersoner som ønsker å lade elbilen hjemme ved hjelp av en ladestasjon. Hvis du representerer en bedrift eller et borettslag, kan vi utvikle en løsning med flere ladesøyler og et system for overvåking av energiforbruk.

Markedets mest avanserte løsninger

Skårebo tilbyr ladesystemer for elbiler fra flere merker. Ladeenhetene har høy effekt og integrert 4G, noe som gjør at du kan overvåke og kontrollere ladingen i detalj fra mobiltelefonen din. Muligheten for overvåking er ekstra viktig når flere personer deler den samme ladesøylen og skal betale for forbruket individuelt.

Enhetene kan monteres på en vegg eller en ladesøyle. Designen er diskret, de er mindre enn nesten alle andre løsninger på markedet og kan fås i flere farger.

Kontakt oss hvis du trenger utstyr for å lade elbilen

Vi tilbyr helhetlige løsninger for elbillading som passer for dine behov og forhold, der installasjon kan inkluderes. Prisene våre er transparente, og hvis du er kvalifisert for skattefradrag, gjelder støtten for grønn teknologi.

Ta kontakt, så gir vi deg et tilbud på det du trenger for å lade en elbil. Ved å velge forskjellige tilbehør kan du få en installasjon som passer spesielt for dine behov. Å installere en ladestasjon tar vanligvis bare noen få timer, og etter driftssetting gir vi en demonstrasjon av anlegget.

Vanlige spørsmål og svar om å lade elbil

Mange som vurderer å skaffe seg et elektrisk kjøretøy, har spørsmål om hvordan man lader en elbil og hva man bør tenke på før man kjøper. Her gir vi korte svar på det meste du trenger å vite om elbil-lading. Kort sagt er det ikke vanskeligere å lade en elbil enn å plugge inn hvilken som helst elektrisk apparat i en stikkontakt.