Enegic

Enegic er et produkt som er en del av løsningen på effektproblematikken, samtidig som den også hjelper svenske husholdninger, bedrifter og borettslag med å senke sine strømkostnader.

Enegic logotyp
Enegic Zaptec
enegic lastbalansering

Enegic lastbalansering

Enegic er den ultimate løsningen for effektiv og smart lastbalansering av elbil-lading. Ved å overvåke og fordele strømmen for hver ladestasjon eller ladeboks, gjør Enegic det mulig å unngå overbelastning og optimalisere bruken av tilgjengelig effekt. Med sin avanserte teknologi og tilpasningsdyktige funksjoner er Enegic ledende innen optimalisert lade-administrasjon, det smarte produktet for effektmåling og effektstyring.

Enegic er utviklet for å fungere i alle typer eiendommer, uavhengig av om de har nye eller gamle strømmålere, og kobles direkte til elektriske systemfaser. Systemet er designet for profesjonell måling og styring av strømforbrukere i din eiendom.

Hvorfor er lastbalansering nødvendig?

Når det gjelder lading av elbiler, er det viktig å unngå overbelastning av det elektriske systemet. Med en økende mengde elbiler på veiene og flere kjøretøy som lades samtidig, kan den samlede belastningen bli for høy for eiendommens strømnett å håndtere. Dette kan føre til strømbrudd og kostbare reparasjoner. Her kommer lastbalansering inn i bildet. Ved å fordele ladingen jevnt over tid og mellom ladestasjoner, optimaliserer lastbalanseringen bruk av elektrisk kapasitet og sikrer en jevn og pålitelig ladeopplevelse.

Med Enegic monitor one måler og overvåker du eiendommens effektuttak i sanntid. One er designet for å være kompatibel med P1/RJ12 og er utrolig enkel å installere. Enegic er en avansert løsning for dynamisk lastbalansering av større strømforbrukere. En typisk slik strømforbruker er ladeboksen til elbilen. Enegic monitor one gjør det enkelt å overvåke eiendommens strømforbruk og er utviklet for smart måling og styring av strømforbrukere i din eiendom.

Vill du erbjuda dina kunder Enegic lastbalansering och bli återförsäljare?

Bli forhandler i dag!
Enegic One

Enegic Monitor One

Overvåk din elektriske infrastruktur og optimaliser ditt effektuttak.

  • P1/RJ12
  • Enkel å installere
  • Solceller
  • Avansert effektstyring


enegic logo

Fordeler med Enegic Lastbalansering

Optimalisert bruk av elektrisk kapasitet

Enegic fordeler ladingen intelligent for å unngå overbelastning og sikre at flere kjøretøyer kan lades samtidig uten å kompromittere ytelse og pålitelighet. Dette fører til en mer effektiv og bærekraftig ladeinfrastruktur.

Tilpasningsdyktig og fleksibel

Enegic kan konfigureres og tilpasses etter spesifikke behov og krav. Den integreres sømløst med eksisterende ladeinfrastrukturer og støtter ulike typer ladebokser og elbiler. Fleksibiliteten muliggjør en skalerbar løsning som vokser i takt med behovene og antall ladestasjoner.

Smart laststyring

Enegic prioriterer ladingen basert på individuelle innstillinger og ladebehov. Dette gir brukerne en tilpassbar ladeopplevelse samtidig som den totale belastningen forblir innenfor trygge grenser.

Overvåking og rapportering

Enegic tilbyr omfattende overvåking og rapportering funksjoner som gir innsikt i ladeaktiviteten og belastningen. Dette letter for eiendomseiere og ladeoperatører å optimalisere driftsytelsen og håndtere energiforbruket mer effektivt.

Integrasjoner

  • Zaptec
  • Easee
  • Amina
  • Charge Amps
  • Monta
Brukervennlig app

Enegics app er utviklet for at du som bruker skal kunne overvåke ditt effektuttak i sanntid. Målet er å gi deg informasjon som lar deg optimalisere din effektbruk ved å i noen tilfeller styre din ladeboks eller andre større effektforbrukere.

Enegic app