S-Line

Å ha riktig utstyr og tilbehør er avgjørende for å sikre en jevn og pålitelig ladningsprosess for din elbil. Derfor har vi utviklet en serie tilbehør for elbillading som både holder høy kvalitet og er prisgunstige.

S-line logotyp
Blå bil

< Tillbake til Produkter og tjenester

Eksempler på tilbehør i S-Line-serien inkluderer ladekabler, kabelholdere, ladestolper og stolpfester. Vi verdsetter kvalitetsprodukter til kostnadseffektive priser. Med elbilutstyr og tilbehør fra S-Line sikres en smidig og sikker ladningsprosess.

Som forhandler av S-Line kan du være trygg på at du alltid har en helhetlig løsning for dine kunder. Med S-Line dekker du de fleste behovene knyttet til elbilutstyr.

Produkter

s-line laddkabel

Ladekablar

S-Line ladekabler passer både for Type 1 og Type 2. De tillater lading med opptil 22 kW og har innebygd temperaturkontroll. Selvrensende plugg som forhindrer gnister. 3 års garanti på alle kabler.

s-line kabelhållare

Kabelholdere

S-Line kabelholdere hjelper til med å holde orden på ladekabelen når bilen ikke lades. For enkel opphenging av kabelen slik at den ikke er i veien.

stolpar och fundament

Ladestolper og fundament

Vi tilbyr egenutviklede ladestolper tilpasset de ladeboksene som er tilgjengelige i vårt sortiment. Disse brukes hovedsakelig på større parkeringsplasser for borettslag og bedrifter, men kan også brukes til hjemmebruk.