Zaptec

Zaptec streber etter å muliggjøre bedre og mer bærekraftig mobilitet for alle og ønsker å fremskynde den grønne omstillingen av transportsektoren.

Zaptec logotyp
Zaptec elbilsladdare

< Tillbake til Produkter og tjenester

Zaptec er et norsk selskap som tilbyr innovative ladeløsninger for elektriske kjøretøy. De har utviklet avanserte ladestasjoner som kombinerer høy ytelse, brukervennlighet og sikkerhet.

Zaptec har et bredt utvalg av ladestasjoner som er designet for å imøtekomme ulike behov og bruksområder. Produktene deres inkluderer smarte ladestasjoner for både hjemmebruk og offentlige steder. Zaptecs ladestasjoner kan også integreres med forskjellige betalingsløsninger og systemer for fjernovervåking og administrasjon av ladestasjoner. Med andre ord har Zaptec ladeløsninger for alle typer elektriske kjøretøy og ulike bruksområder.

Zaptecs produkter er designet med den nyeste teknologien, noe som betyr at de kan levere høy effektivitet og rask lading for alle typer elektriske kjøretøy. Zaptecs ladestasjoner er svært brukervennlige, med en enkel og intuitiv brukergrensesnitt som gjør det enkelt for brukerne å lade kjøretøyene sine på en praktisk måte. Til slutt er Zaptecs ladestasjoner også svært sikre og pålitelige, med innebygde beskyttelsesfunksjoner som beskytter både brukere og kjøretøy mot overoppheting og kortslutning.

Ved å kombinere den nyeste teknologien med stilig design tilbyr de intuitive og effektive elbil-ladere for både hjemmet og offentlige miljøer - Zaptec Go for hjemmet og Zaptec Pro for flerfamiliehus og offentlige steder.

Bli forhandler idag!
Zaptec-produkt-vit

Zaptec Go

Elbilslader som er like smart innvendig som den er enkel utvendig

Zaptec Go passer til alle biler, både elbil og hybrid, og er en av verdens minste 22 kW-ladere. Fullpakket med den nyeste teknologien er Zaptec Go alltid tilkoblet med WiFi og 4G LTE-M, slik at du har tilgang til de nyeste funksjonene og oppdateringene. Det er enkelt og raskt å installere ladestasjonen, og Zaptecs ladestasjoner er sertifisert med høyeste sikkerhetsstandard. Ladestasjonen er tilgjengelig i seks forskjellige farger.

Fordeler

Passer til alle elbiler

Zaptec Go tilpasser maksimal ladestrøm etter bilens kapasitet.

10 ganger raskere

Med en Zaptec Go lader du 10 ganger raskere enn via en vanlig stikkontakt.

3 ladere

Utvid ved behov. Installer opptil tre Zaptec Go-enheter.

Mindre og lettere

80% mindre og lettere enn andre ladere av samme type på markedet.

Lavere strømregning

Senk strømkostnadene ved å lade når spotprisen på strøm er lav med Eco Mode.

5 års garanti

Laderen er designet og utviklet for nordiske forhold.

Full oversikt i appen

Ha kontroll på ladefarten, gi tilgang til venner og familie og lås ladekabelen i appen.

zaptec-pro-produkt

Zaptec Pro

Smart og effektiv for større parkeringsplasser

Zaptec Pro er en smart og effektiv ladestasjon for borettslag, bedrifter, kommuner, kjøpesentre og andre organisasjoner som tilbyr private og offentlige parkeringsplasser. Tilgjengelig effekt fordeles dynamisk på alle ladestasjonene. Zaptec utfører last- og fasebalansering, og ladestasjonen bytter dynamisk mellom enfaselading og trefaselading for maksimal utnyttelse av tilgjengelig effekt. Dette gjør at ladesystemet kan utnytte hele tilgjengelig effekt 66% mer effektivt enn andre ladestasjoner. Zaptec Pro er ledende innen sikkerhet på EV-lademarkedet og sertifisert med høyeste sikkerhetsstandard.

Fördelar

Ladesystemet kan enkelt utvides

Ved å forberede for elbil-lading på alle parkeringsplasser sørger du for at fremtidige ladestasjoner kan installeres raskt og enkelt.

Overvåking av ladesystemet

En innebygd strømmåler viser nøyaktig forbruk og gjør at delte garasje- eller parkeringsplasser kan tildeles og betales av enkeltpersoner. Bruk Zaptec Portal gratis eller velg mellom ulike betalingstjenester for automatisk betaling, drift og støtte.

Bedre internettforbindelse

Høy oppetid og ladesystemet er online hele tiden, noe som sikrer at programvareoppdateringer som slippes jevnlig, installeres.

5 års garanti

Laderen er designet og utviklet for nordiske forhold.

Produktark og installasjonsmanualer finner du på supportsiden.

Sammenligning av Zaptec Go og Zaptec Pro

Zaptec Go

Zaptec Pro

Antall ladestasjoner i bygningen
Maks 3 ladestasjoner per installasjon
Ingen grense
Sikkerhet
Oppfyller anbefalte krav fra den norske elektrotekniske komiteen (NEK)
Oppfyller anbefalte krav fra den norske elektrotekniske komiteen (NEK)
Kretsbryter
En kretsbryter koblet til ladestasjonen er installert i sikringsboksen.
Plasseres inne i ladestasjonen for å sikre at eventuelle defekte kjøretøy eller ladekabler ikke stopper ladingen for alle andre.
Alternativ for betalingstjenester
Støtter Monta
Ja, støtter Monta, EasyPark, Charge365, Elaway og mange flere
Raskere lading
Ja, kjøretøyet får alltid maksimal tilgjengelig effekt fra boligen. Ladestasjonen har statisk fasefordeling.
Ja, med automatisk fasefordeling. Teknologien muliggjør raskere lading av mange kjøretøy samtidig og er en viktig funksjon for sameier, borettslag og leiligheter.
Innebygd jordfeilbryter
Må være i sikringsskapet i bygningen
Innebygd i ladestasjonen
Internettforbindelse
WiFi eller gratis 4G
WiFi, 4G og PLC-kabeltilkobling i garasje med dårlig dekning
Lavere strømregninger
Ja, ved å lade når strømmen er billigst.
Ja, ved å unngå strømtariffer og økte nettavgifter.

Ønsker du å selge Zaptec Go og Zaptec Pro?

Bli forhandler i dag.